Abonnér på nyt fra os

Følg med i, hvad der sker i Køge Kommune. Du kan blandt andet abonnere på vores informationsannoncer, dagsordener og pressemeddelelser.

Tilmeld dig ved at udfylde dit navn og din e-mailadresse. Der bliver så sendt en aktiveringsmail til dig. Klik på linket i mailen for at aktivere din konto og logge på. Herefter krydser du af i de kategorier, du ønsker at abonnere på. Hver dag efter kl. 18 modtager du en e-mail, hvis der er nyt inden for den eller de valgte kategorier.


SPØRGSMÅL OG SVAR  

Hvordan tilmelder jeg mig?

Tryk på ”Opret dig som abonnent”. Skriv dit navn i feltet ”Navn” og skriv din e-mailadresse i feltet "E-mailadresse". Tryk derefter på ”Opret bruger”. Herefter vil du modtage en aktiveringsmail. Klik på linket i mailen for at aktivere dit abonnement og logge på. Fold dernæst kategorierne ud ved at klikke på +. Herefter skal du vælge og sætte kryds ud for de kategorier, du ønsker at abonnere på.

Kan jeg stoppe mit abonnement?

Ja, log dig ind og tryk på ”Opsig abonnement”. 

Kan jeg få et overblik over mit abonnement?

Ja, skriv din e-mailadresse i feltet ”E-mailadressse” og tryk på ”Log ind”. Der bliver sendt en loginmail til dig. Klik på linket i mailen for at logge ind. Fold dernæst kategorierne ud ved at klikke på +.

Spinner
Kontakt Køge Kommune
Opdateret af Køge Kommune 08.06.21